Loading...
Loading...
Success!
Error!
Monitorizați progresul tratamentului caracteristica aplicației software

Monitorizați progresul tratamentului

Studio oferă un mod simplu și intuitiv de a crea prezentări pentru a avea o vedere de ansamblu asupra cazului stomatologic. Interfața intuitivă vă permite să monitorizați evoluția tratamentului și să colaborați cu medicii din echipă, optimizând fluxul de lucru.

Editarea fotografiilor caracteristica aplicației software

Editarea fotografiilor

Studio vă pune la dispoziție o gamă de instrumente de editare a fotografiilor direct în modulul programului, eliminând nevoia de a utiliza software suplimentar. Include instrumente de editare foto de bază, cum ar fi redimensionare, scalare, rotire și inversare, permițând medicilor stomatologi să personalizeze cu ușurință imaginile pentru prezentările lor.

Colaborare interdisciplinară caracteristica aplicației software

Colaborare interdisciplinară

Studio este conceput pentru a facilita lucrul in echipă, permițând mai multor utilizatori să lucreze la același caz stomatologic. Prezentările pot fi vizualizate și editate de medicii colaboratori în timp real, simplificând comunicarea și fluxul de lucru.

Partajare cu pacienții caracteristica aplicației software

Partajare cu pacienții

Implicați activ pacienții în propriul tratament prin intermediul aplicației dedicate pacienților. Partajați cu ușurință prezentările create în Studio, permițându-le să vizualizeze evoluția lor și să înțeleagă mai bine progresul planului de tratament.

Monitorizați progresul tratamentului caracteristica aplicației software

SmileSIM® Studio

Aplicație software stomatologică

SmileSIM Business Account Icon
Acest modul software este potrivit pentru clinica dvs. stomatologica. Accesati contul dvs. business pentru a continua achizitia acestui modul software.

Descrierea aplicației software

SmileSIM Studio oferă un mod simplu și intuitiv de a crea prezentări de caz detaliate, pentru a avea o vedere de ansamblu asupra cazului stomatologic. Soluția ideală pentru clinicile stomatologice moderne care urmăresc eficiența și o experiență superioară pentru pacienți.

Module software dentare similare

Abonamente de software stomatologic