Loading...
Loading...
Success!
Error!

SmileSIM Business

Conexiunea perfectă
cu dispozitivele Apple.

Produsele noastre transformă modul în care medicii stomatologi lucrează cu pacienții lor. Cu aplicații disponibile pe Mac, iPhone și iPad, le permite medicilor să lucreze mai eficient. Medicii pot accesa datele exact când au nevoie de ele, iar pacienții pot rămâne informați și implicați în propria îngrijire comunicând cu echipele medicale.

Încercați SmileSIM acum

SmileSIM aplicatie software stomatologica ruleaza nativ pe MacOS Apple

iPhone. iPad. Și Mac.

Lucrați pe dispozitivele
dvs. preferate

SmileSIM este un instrument versatil pentru profesioniștii din domeniul stomatologic, adaptabil de la cabinet la laborator și dincolo de acestea. Software-ul său integrat, accesibil pe dispozitivele Apple, împuternicește personalul clinicii stomatologice să găsească soluții eficiente cu ușurință, îmbunătățind îngrijirea pacienților și eficiența operațională.

Elemente esențiale pentru afaceri

Lucrați cu eficientă maximă.

Cu SmileSIM pe dispozitive Apple, munca este eficientă și fără efort. Gestionați simultan mai multe sarcini pe iPhone, iPad și Mac cu aplicații rapide ca SmileSIM. Începeți pe un dispozitiv și terminați pe altul, toată ziua, fără a fi nevoie să reîncărcați. Transformați-vă practica dentară cu SmileSIM, unde fiecare zi este o oportunitate de a excela.

Securitatea aplicațiilor și web

Lucrați cu încredere.

Dispozitivele Apple, echipate cu funcții avansate, oferă protecție încorporată împotriva malware-ului și virușilor. Această securitate este îmbunătățită cu SmileSIM, un software dentar care respectă standardele stricte de siguranță pentru aplicații și web ale Apple, protejând profesioniștii de conținutul rău intenționat. Integrarea SmileSIM simplifică gestionarea și distribuirea în siguranță a software-ului personalizat pentru industria stomatologică, asigurând că fiecare rol din cadrul unui cabinet beneficiază de cel mai înalt nivel de protecție a datelor și eficiență operațională.

SmileSIM aplicatie software stomatologica ruleaza nativ pe Macbook Apple

Faceți următorul pas.

Discutați cu un expert SmileSIM pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dvs.

Vedeți produsele pentru afacerea dvs.

Accesați magazinul SmileSIM

Conectați-vă cu un expert în afaceri.

Spuneți-ne despre afacerea dvs.