Loading...
Loading...
Success!
Error!
Rapoarte și statistici caracteristica aplicației software

Rapoarte și statistici

Cu ajutorul Smilesim se pot genera rapoarte și statistici pentru ca managerul să aibă în orice moment o vedere de ansamblu asupra activității clinicii.

Documente financiare caracteristica aplicației software

Documente financiare

Smilesim Financiar este modulul indispensabil pentru generarea documentelor financiare: facturi, proforme și bonuri fiscale într-un timp foarte scurt. Facturile se pot trimite direct din aplicație pe mail-ul pacientului. De asemenea, indiferent de tipul de casă de marcat, se poate imprima cu uşurinţă bonul fiscal direct din soft.

Interoperabilitate caracteristica aplicației software

Interoperabilitate

Pentru ca a fost gandit special pentru clinicile stoma, situatia platilor poate fi gestionată în strânsă legătură cu modulul de programari, având opțiunea de a bifa statusul plății aferent programarii unui pacient și opțiunea de a bifa amânarea plății, sau plata în mai multe etape. Recepția sau medicul vor vedea în timp real statusul plății aferent unei programări.

Rapoarte și statistici caracteristica aplicației software

SmileSIM® Financiar

Aplicație software stomatologică

SmileSIM Business Account Icon
Acest modul software este potrivit pentru clinica dvs. stomatologica. Accesati contul dvs. business pentru a continua achizitia acestui modul software.

Descrierea aplicației software

Gestiunea documentelor financiare: facturi, proforme și bonuri fiscale, contracte inteligente, salarizare, rapoarte pentru tranzactii si activitate.

Module software dentare similare

Pachete de software stomatologic