Loading...
Loading...
Success!
Error!
Programări Pacienți caracteristica aplicației software

Programări Pacienți

O programare poate fi marcată in diverse culori reprezentative si poate fi modificată ușor și rapid de pe orice device cu conexiune la internet.Se poate schimba data sau ora unei programări din meniul principal cu un simplu “drag and drop”. Progrămarile pot fi vizualizate pe ore, zi, săptamână sau lună. Programările pot fi vizionate intr-un meniu tip calendar, pe care il poți customiza in funcție de necesități, pentru a fi cat mai rapid de utilizat si pentru a te ajuta sa câștigi timp. Se pot adăuga / modifica programări de pe orice device cu conexiune la internet. O programare adaugată la recepție, apare automat pe calculatorul/telefonul medicului. Un alt aspect important este că softul a fost gândit pentru a automatiza și simplifica munca. Astfel poți bifa stadiul in care se află programarea, dacă a fost onorată sau dacă pacientul nu s-a prezentat. Tot aici poți vedea care este statusul plății aferent programarii respective.

Dosar Pacient caracteristica aplicației software

Dosar Pacient

Medicul are la îndemână toate documentele necesare pentru evidența progresului terapeutic al pacientului: fișă pacient, status dentar, radiografii, poze clinice, capturi cu camera intraorală, totul foarte bine structurat, pentru a fi accesat cat mai ușor, de oriunde vă aflați. Este atât de simplu.

Notificări Pacienți caracteristica aplicației software

Notificări Pacienți

SmileSIM vă ajută să renunțați la metoda clasică de comunicare cu pacienții, automatizând sarcinile repetitive și crescând productivitatea. Datele referitoare la programare sunt trimise automat pacienților prin e-mail și SMS. Reamintirea programărilor contribuie la reducerea numărului de programări anulate prin neprezentarea pacientului. În plus, SmileSIM contribuie la fidelizare, prin mesajele transmise automat pacienților cu ocazia zilei de naștere, direct din aplicație.

Cont Pacient caracteristica aplicației software

Cont Pacient

Cu acordul managerului clinicii, pacientul se poate inregistra pe site prin intermediul conturilor configurate pentru pacienți, și va avea acces la programările lui și la evoluția planului de tratament. De asemenea, pacientul poate completa online formularele de consimțământ sau acordul GDPR.

Management și Administrare caracteristica aplicației software

Management și Administrare

Interfața SmileSIM este configurată diferit în funcție de rolul fiecărui utilizator. Astfel, managerul poate avea o vedere de ansamblu a tuturor informațiilor, în timp ce un medic va avea acces doar la programările si pacienții lui, iar recepția va avea acces doar la acele categorii de informații stabilite de către manager. Acum este atât de simplu sa setezi orarul stafului medical. De asemenea ai acces la perioada de concedii medicale si de odihna, zile libere ale stafului medical pentru a gestiona cât mai bine zilele sau intervalul orar în care se pot face programări.

Securitate Cloud caracteristica aplicației software

Securitate Cloud

Datele dvs. vă aparțin și puteți să le accesați, să le modificați sau să le ștergeți în orice moment. SmileSIM nu vă va utiliza datele fără acordul dvs. și, atunci când îl are, le va utiliza pentru a furniza doar serviciile pe care le-ați ales. Controlul asupra datelor dvs. este întărit de conformitatea Smilesim cu legile privind confidențialitatea aplicabile pe scară largă, cum ar fi standardele GDPR și standardele de confidențialitate, precum primul cod internațional de practică din lume pentru confidențialitatea în cloud, ISO/IEC 27018. La Smilesim, prețuim, protejăm și apărăm confidențialitatea. Credem în transparență, astfel încât persoanele și organizațiile să își poată controla datele și să aibă opțiuni semnificative pentru modul în care sunt utilizate. Susținem și protejăm opțiunile de confidențialitate ale fiecărei persoane care utilizează produsele și serviciile noastre. Datele sunt criptate, astfel, nimeni nu poate avea acces la ele fara permisiunea cabinetului sau a pacientului. Pastram datele criptate pe server si cheile de securiteate pe un server separat. De asemeanea facem backup zilnic al datelor de pe serverele noastre.

Programări Pacienți caracteristica aplicației software

SmileSIM® Programări

Aplicație software stomatologică

SmileSIM Business Account Icon
Acest modul software este potrivit pentru clinica dvs. stomatologica. Accesati contul dvs. business pentru a continua achizitia acestui modul software.

Descrierea aplicației software

Funcțiile inteligente de sugestie cu un design intuitiv, accesibilitate, programări pacienți, notificări, management și administrare.

Module software dentare similare

Abonamente de software stomatologic