Loading...
Loading...
Success!
Error!

Gestionează mai multe locații cu un software stomatologic în cloud

Gestionarea eficientă a unei clinici dentare poate fi o sarcină dificilă. Iar atunci cand exista mai multe locații pe care trebuie sa le administrezi, este ușor să te simți copleșit. Cu toate acestea, cu instrumentele potrivite, poti simplifica fluxul de lucru al clinicilor tale, poti reduce costurile și oferi îngrijire eficientă pacienților în toate locațiile.

Software scalabil si configrabil

Alege un software stomatologic care se adapteaza la nevoile afacerii tale in continua crestere. Pachetele software sunt configurabile in functie de business-ul tau, astfel incat sa te poti concentra pe extinderea practicii tale fara a fi nevoie sa te ingrijorezi cu privire la operatiuni complexe de configurare a softului. Adaugarea de noi locatii este un procedeu extrem de simplu, astfel incat poti sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cu adevarat.

Acceseaza datele din toate locațiile

Abordarea bazată pe cloud a softului stomatologic SmileSIM vă permite să accesați sau să partajați date în toate locațiile clinicii. Acest fapt permite pastrarea pentru fiecare pacient in parte, a unui singur dosar de pacient, plan de tratament si note clinice, permitand fiecarui medic ce lucreaza la cazul pacientului sa vada in timp real situatia tratamentului. Cu acest nivel de accesibilitate, vă puteți asigura că pacienții dvs. primesc îngrijiri eficiente, indiferent de locația pe care o vizitează.

Personalizarea drepturilor de acces

Managerul clinicii poate folosi caracteristica de control al permisiunilor pentru a limita accesul personalului clinicii la anumite funcții și date în software-ul stomatologic. Acest lucru îi permite să asigure că fiecare angajat are acces doar la informațiile și funcțiile de care are nevoie pentru a îndeplini sarcinile sale specifice. De exemplu, un medic stomatolog poate avea acces la datele pacienților pe care ii trateaza, programări, plan de tratament, istoric medical, dar nu și la informații financiare sau la setări administrative.

Costuri reduse

La achizitia unui software ce ruleaza in cloud, nu trebuie sa va faceti griji pentru costurile cu achizitionarea de servere sau alte echipamente hardware costisitoare, asa cum se intampla atunci cand achizitionati un soft ce ruleaza pe serverul clinicii.

Creșterea eficienței

Creșteti eficiența operationala a clinicii. Puteți trece de la o locație la alta fără a fi nevoie să vă deconectați și să vă conectați din nou. Puteti accesa si gestiona cu usurinta documente financiare, programări si fișe pacienți, indiferent de locație.

Rapoarte de analiza a performantei

Cu ajutorul unui soft inteligent, aveți, de asemenea, acces la instrumente de business care vă oferă rapoarte de analiza a performantei. Puteți vizualiza indicatorii financiari pentru locații individuale sau la nivel de clinica și puteți crea rapoarte personalizate. Aceste rapoarte oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra modului în care clinica se descurcă din punct de vedere financiar și operațional.

Reduceti nivelul de stres

Potrivit unui sondaj KZV Baden, medicii consideră că nivelul ridicat de task-uri administrative reprezintă cea mai mare provocare în munca lor. Este timpul să schimbați acest lucru prin utilizarea unui soft stomatologic care vă ajută să vă optimizați activitatea. SmileSIM este conceput cu o interfață de utilizator intuitivă, ceea ce facilitează învățarea rapidă de către noii angajați. Acest lucru reduce cheltuielile de instruire în locațiile noi și ajută la standardizarea și simplificarea fluxurilor de lucru în întreaga organizație.