Loading...
Loading...
Success!
Error!

SmileSIM Update 23.09.02 - Discount pentru recomandare și credit

smilesim dental software logo
Actualizare minoră v23.09.02 Release Note

SmileSIM® Aplicație stomatologică Notă de actualizare - Recomandați-vă prietenii și câștigați credit

Version: 23.09.02

Date: 2023-09-25

SmileSIM dispune începând cu versiunea 23.09.02 de unul dintre cele mai cerute beneficii, programul de referral discount, care oferă un discount la produsele software SmileSIM pentru cabinetele stomatologice care sunt recomandate de alți stomatologi și credit bonus pentru cabinetele care recomandă SmileSIM.

Beneficii:

  • Discount la produsele software SmileSIM: Cabinetele stomatologice care sunt recomandate de alți stomatologi beneficiază de un discount la produsele software SmileSIM. Acest discount poate fi aplicat la achiziționarea de produse software SmileSIM.
  • Credit bonus pentru cel care recomandă: Stomatologul care recomandă un cabinet stomatologic beneficiază de un credit bonus. Acest credit poate fi folosit pentru a achiziționa produse software SmileSIM sau pentru a acoperi costurile abonamentului.
SmileSIM Software Dental App Referral Discount for dentists

Cum funcționează:

Pentru a beneficia de programul de referral discount, cabinetele stomatologice cu o licență activă pot genera un link de recomandare din aplicația SmileSIM. Acest link poate fi distribuit prin e-mail, pe rețelele sociale, grupuri stomatologice sau prin orice alt canal de comunicare. Când un stomatolog se înregistrează în aplicația SmileSIM folosind linkul de recomandare și achiziționează un abonament conform promoției, cabinetul stomatologic recomandat va primi un discount la produsele software SmileSIM. Stomatologul care a recomandat va primi un credit bonus.

Alte Schimbări

  • Îmbunătățiri generale ale performanței.
  • Corectarea erorilor.

Sperăm să vă bucurați de această actualizare!

smilesim soft stomatologic descarcati pentru windows
smilesim soft stomatologic descarcati pentru ios, iphone, ipad or mac
smilesim soft stomatologic descarcati pentru android
smilesim dental software acces pe web

Descărcați aplicația stomatologică SmileSIM