Loading...
Loading...
Success!
Error!

Descoperă aplicația stomatologică accesibilă de pe telefon, tabletă și desktop

Descoperă libertatea de a-ți gestiona afacerea stomatologică de oriunde te-ai afla, doar printr-o conexiune la internet. Software-ul nostru te conectează cu activitatea ta stomatologică și îți oferă control total asupra afacerii tale.
Cu aplicația stomatologică SmileSIM, poți avea acces la informațiile clinicii tale și poți lua decizii rapide și informate, indiferent dacă ești la cabinet, acasă sau în deplasare.

Simplifică gestionarea cabinetului

Cu ajutorul unei aplicații stomatologice moderne, poți simplifica și optimiza gestionarea cabinetului stomatologic. Programările, organizarea dosarelor pacienților și planificarea tratamentelor devin mai ușoare ca niciodată. Fii mereu la curent cu programările și alte informații utile, indiferent dacă ești în cabinet sau în mișcare. Cabinetele care au implementat această soluție au observat îmbunătățirea fluxului de lucru și simplificarea vieții profesionale zilnice.

Accesibilitate neîntreruptă, de oriunde și oricând

O aplicație stomatologică versatilă, disponibilă pe calculator, telefon și tabletă, poate reprezenta un instrument esențial pentru un medic stomatolog. Prin intermediul aplicației mobile, puteți accesa informațiile pacienților, istoricul tratamentelor și alte documente, chiar și atunci când sunteți în afara cabinetului.

Datele pacienților în siguranță

Aplicația stomatologică SmileSIM implementează măsuri avansate de securitate pentru a proteja datele și informațiile pacienților. Astfel, puteți fi sigur că informațiile dvs. și ale pacienților sunt în siguranță.

Mai mult timp pentru viața personală

Aplicația poate automatiza multe dintre sarcinile administrative și repetitive, permițându-vă să economisiți timp și să vă concentrați pe aspectele esențiale ale practicii. Descoperă libertatea de a-ți gestiona afacerea stomatologică si a te bucura de mai mult timp pentru viața personală.