Loading...
Loading...
Success!
Error!

Gestionarea planului de tratament cu ajutorul soft-ului stomatologic

Tehnologia este importantă pentru succesul și eficiența cabinetelor stomatologice. Una dintre caracteristicile cheie ale soft-ului stomatologic SmileSIM este modulul Plan de tratament, conceput pentru a îmbunătăți planificarea tratamentului și a îmbunătăți îngrijirea pacientului. Aflați cum funcția noastră de plan de tratament poate simplifica fluxul de lucru și poate asigura rezultate mai bune atât pentru practicieni, cât și pentru pacienți.

Proces simplificat de planificare a tratamentului

Planul de tratament se află la baza procesului de îngrijire, iar crearea planurilor de tratament nu a fost niciodată mai ușoară. Interfața intuitivă permite medicilor stomatologi să introducă cu ușurință diagnostice și proceduri. Oferă o platformă centralizată pentru a revizui istoricul sănătății orale a pacienților, radiografiile și alte înregistrări relevante, asigurând decizii de tratament precise și informate.

Opțiuni de personalizare pentru planul de tratament

Comunicarea eficientă cu pacienții este importantă pentru acceptabilitatea planului de tratament. Software-ul nostru oferă o gamă de opțiuni de personalizare pentru a prezenta planurile de tratament într-un format atrăgător din punct de vedere vizual și ușor de înțeles. Medicii pot adăuga imagini și note explicative pentru a educa pacienții cu privire la starea lor de sănătate orală și opțiunile de tratament propuse. Această abordare interactivă le dă pacienților putere să ia decizii informate și să participe activ la îngrijirea lor dentară.

Estimări de cost precise

Considerațiile financiare joacă adesea un rol semnificativ în deciziile de tratament ale pacienților. Acum puteți să oferiți cotații precise pentru toate procedurile propuse. Astfel, puteți oferi transparență în ceea ce privește costurile și minimizați potențialele neînțelegeri.

Colaborare și coordonare eficientă între specialiști

Într-o clinică stomatologică cu mai mulți specialiști, comunicarea și coordonarea eficientă sunt foarte importante. Caracteristica noastră de plan de tratament bazată pe cloud permite o colaborare fără întreruperi între membrii echipei. Medicii endodonti, ortodonti, igienisti, și asistentii dentari pot accesa planurile de tratament, asigurandu-se ca toata lumea este informată cu privire la ingrijirea pacientului. Acest lucru favorizează un flux de lucru mai coerent și mai eficient, reducând șansele de comunicare greșită și îmbunătățind experiența generală a pacientului.

Monitorizarea progresului tratamentului

Monitorizarea progresului tratamentului și reprogramarile pentru control ale pacienților sunt esențiale pentru rezultate de succes. SmileSIM oferă funcționalități de follow-up, permițând stomatologilor să gestioneze programarile, să trimită automat mesaje de reamintire și să documenteze progresul tratamentului.