Loading...
Loading...
Success!
Error!

Experiența pacientului în cabinetul dentar și rolul tehnologiei

În calitate de medic stomatolog, probabil că știți deja cât de important este gradul de mulțumire al pacientului pentru succesul cabinetului dumneavoastră. Tehnologia poate ajuta, iar multe dintre cele mai recente instrumente software sunt concepute pentru a îmbunătăți implicarea și satisfacția pacienților.

Dar ce este mai exact implicarea pacientului?

Mai simplu, implicarea pacientului se referă la implicarea activă a pacientului în propria îngrijire. Aceasta înseamnă că pacienții sunt împuterniciți să își asume un rol activ în gestionarea sănătății lor și sunt încurajați să participe la deciziile legate de tratamentul lor. Aceasta înseamnă că au mai multe șanse să urmeze planul de tratament și să facă schimbări în stilul de viață care le pot îmbunătăți sănătatea generală. Iar pacientii mulțumiți de îngrijirea lor, vor reveni in clinica și va vor recomanda familiei si prietenilor.

Cum ne poate ajuta tehnologia?

Aplicația pentru Pacienți

Cu ajutorul aplicației, pacienții își pot accesa fișele dentare, pot vizualiza programarile viitoare și pot comunica cu medicul dentist. Oferind pacienților dvs. acces la o aplicatie pentru pacienți, le puteți îmbunătăți angajamentul și astfel pot avea un rol mai activ în sănătatea lor orală.

Planificarea tratamentului și educație

Pacienții doresc să-și înțeleagă opțiunile de tratament și să fie implicați în procesul de luare a deciziilor. Cu instrumentele de planificare a tratamentului, le puteți arăta pacienților care sunt opțiunile lor și îi puteți ajuta să ia decizii informate cu privire la sănătatea orală. Aceste instrumente pot fi, de asemenea, folosite pentru a oferi pacienților materiale educaționale, cum ar fi videoclipuri și articole despre sănătatea orală și igiena.