Loading...
Loading...
Success!
Error!

Avantajele software-ului dentar bazat pe cloud

Dacă clinica ta operează folosind un server, probabil ești conștient de costurile semnificative ale achiziționării de hardware. Pe lângă costul serverului, ai nevoie de profesioniști IT pentru a instala serverul, precum și IT externalizat la îndemână atunci când serverul se blochează, experimentează o defecțiune sau este supus unui dezastru natural sau accident.

Din fericire, există o opțiune alternativă - software stomatologic cu hosting in cloud.

Economii de întreținere

Pe lângă economiile semnificative de costuri pe care le aduce utilizarea unui sistem cloud, avantajul major este că upgrade-urile se fac automat, in perioada nopții, și nu necesită intervenții manuale din partea personalului clinicii. Prin urmare, în cazul utilizării unui sistem de management al clinicilor stomatologice bazat pe cloud, nu vor apărea perioade de întrerupere a activității clinicii și nu va fi nevoie să alocați timp și resurse pentru instalarea upgrade-urilor.

Spre deosebire de cloud, dacă clinica ta rulează pe un server, sunt necesare upgrade-uri periodice de software, uneori însoțite de taxe suplimentare. Poate nu consideri fiecare upgrade drept o decizie de cumpărare, dar costurile și timpul de inactivitate necesare acestor actualizări se adună în timp.

Lucrează de oriunde

Un alt beneficiu important oferit de utilizarea unui sistem cloud este faptul că puteți accesa datele clinicii de oriunde. Nu este nevoie să instalați programe sau să vă conectați prin VPN. Aceasta înseamnă că personalul clinicii poate accesa datele de la distanță, chiar si de pe telefon, și că poate fi mai flexibil atunci când vine vorba de programul de lucru.

Securitate

Tehnologia SmileSIM este bazată pe cloud, iar datele sunt in găzduite în centre de date de ultimă generație, cu multiple măsuri de protecție si securitate. Munca cu normă întreagă a unei gazde în cloud este să monitorizeze cu atenție securitatea, care este mult mai eficientă decât un sistem intern convențional, în care o organizație trebuie să-și împartă eforturile între o multitudine de preocupări, securitatea fiind doar una dintre ele.

Conform unui studiu realizat de RapidScale, 94% dintre companii au văzut o îmbunătățire a securității după ce au implementat sisteme bazate pe cloud.

In plus, software-ul stomatologic bazat pe cloud vă permite, de asemenea, să specificați care membrii ai clinicii dumneavoastră pot accesa diferite tipuri de informatii. Acest tip de control va ajuta sa protejati datele sensibile de angajați rău intenționați, care pot fi tentați să caute informații la care nu ar trebui sa aiba acces.